Atle

Jeg er Atle Richter Schie, AD og Daglig leder i det bitte lille reklamebyrået dott kommunikatører, samt den heldige eier av siden du befinner deg på, atle.no. Jeg befinner meg i Oslo, men er lett og flytte på hvis noen har lyst til å ta meg med til et annet sted. Jeg lever og ånder for gode idéer og fotografi, men er også svært entusiastisk for i overkant mange andre ting. Tidligere har jeg tilbrakt mye tid på Westerdals, men det tilhører fortiden. Denne siden er forløpig ikke en portfolio, men heller et samlingpunkt for deler av mitt digitale liv.

Hvis du har lyst til å ta kontakt med meg så burde det gå an gjennom en av disse kanalene..

Telefon: 996 99 105

E-post: post@atle.no

Skype: atleschie

Twitter: @atleschie

Om Atle

Jeg er Atle Richter Schie, AD og Daglig leder i det bitte lille reklamebyrået dott kommunikatører, samt den heldige eier av siden du befinner deg på, atle.no. Jeg lever og ånder for gode ideer og fotografi, men er også svært entusiastisk for i overkant mange andre ting.

På denne siden vil du finne en lang rekke med bilder fra roughly nyttår 2010 og fram til 2012;. Det finnes jo mange bilder fra før den tid, men de blir jeg pent nødt til å finne et annet sted å plassere.

Kos deg!

Kontakt

Telefon: 996 99 105
E-post: post@atle.no
Skype: atleschie
Twitter: @atleschie