Nighttime


4 har sagt hva de mener om “Nighttime”

  1. Fiiiiiiiiiint! :)  2. Nydelig.. og altfor kort. :) Burde sees fullscreen.  3. ^^ Takk, takk! F√•r vel punge ut til en vimeo plus-konto snart, men du kan se den i semi-hd der. Har jo f√•tt meg str√łmlinje-adapter, s√• skal legge metervis med skj√łtledning p√• hytta i sommer. Da lover jeg b√•de lengere og bedre..  4. mer av dette, mer av dette! masse utropstegn! fint! skikkelig fint!Har du noe å si..?

« Midnight BlueDesolation Path »


Om Atle

Jeg er Atle Richter Schie, AD og Daglig leder i det bitte lille reklamebyrået dott kommunikatører, samt den heldige eier av siden du befinner deg på, atle.no. Jeg lever og ånder for gode ideer og fotografi, men er også svært entusiastisk for i overkant mange andre ting.

På denne siden vil du finne en lang rekke med bilder fra roughly nyttår 2010 og fram til 2012;. Det finnes jo mange bilder fra før den tid, men de blir jeg pent nødt til å finne et annet sted å plassere.

Kos deg!

Kontakt

Telefon: 996 99 105
E-post: post@atle.no
Skype: atleschie
Twitter: @atleschie