En helt vanlig dag på vei til jobben

2 har sagt hva de mener om “En helt vanlig dag på vei til jobben”

  1. Så hyggelig at du har tatt bilde av meg i dag da, Atle! På 00:19 kommer jeg deg i møte! :) Kul filmsnutt by the way!  2. Jo, bare hyggelig! Jeg tenkte på vei ned at jeg håpet jeg ikke møtte noen jeg kjente, for jeg tror jeg så litt rar ut. :)Har du noe å si..?

« Timelapse - Oslo SpektrumAnno »


Om Atle

Jeg er Atle Richter Schie, AD og Daglig leder i det bitte lille reklamebyrået dott kommunikatører, samt den heldige eier av siden du befinner deg på, atle.no. Jeg lever og ånder for gode ideer og fotografi, men er også svært entusiastisk for i overkant mange andre ting.

På denne siden vil du finne en lang rekke med bilder fra roughly nyttår 2010 og fram til 2012;. Det finnes jo mange bilder fra før den tid, men de blir jeg pent nødt til å finne et annet sted å plassere.

Kos deg!

Kontakt

Telefon: 996 99 105
E-post: post@atle.no
Skype: atleschie
Twitter: @atleschie