Timelapse – Oslo Spektrum

Skal forhåpentligvis få laget en timelapse som viser opp- og nedrigg i løpet av det neste året en gang. I mellomtiden kan du sjekke ut hvor fantastisk timelapse kan være..

Denne videoen er laget av Tom Lowe som jobber i fantastiske TimeScapes.

Har du noe å si..?

« AnticipationEn helt vanlig dag på vei til... »


Om Atle

Jeg er Atle Richter Schie, AD og Daglig leder i det bitte lille reklamebyrået dott kommunikatører, samt den heldige eier av siden du befinner deg på, atle.no. Jeg lever og ånder for gode ideer og fotografi, men er også svært entusiastisk for i overkant mange andre ting.

På denne siden vil du finne en lang rekke med bilder fra roughly nyttår 2010 og fram til 2012;. Det finnes jo mange bilder fra før den tid, men de blir jeg pent nødt til å finne et annet sted å plassere.

Kos deg!

Kontakt

Telefon: 996 99 105
E-post: post@atle.no
Skype: atleschie
Twitter: @atleschie