Midlertidig stengt

Koslig at du popper innom, men denne siden har ikke vært vedlikeholdt på et par år. Jeg har ambisjoner om å komme tilbake til det en dag. Jeg håper vi sees igjen da!

Har du noe å si..?

« Honeytraps @ Hovefestivalen 2012


Om Atle

Jeg er Atle Richter Schie, AD og Daglig leder i det bitte lille reklamebyrået dott kommunikatører, samt den heldige eier av siden du befinner deg på, atle.no. Jeg lever og ånder for gode ideer og fotografi, men er også svært entusiastisk for i overkant mange andre ting.

På denne siden vil du finne en lang rekke med bilder fra roughly nyttår 2010 og fram til 2012;. Det finnes jo mange bilder fra før den tid, men de blir jeg pent nødt til å finne et annet sted å plassere.

Kos deg!

Kontakt

Telefon: 996 99 105
E-post: post@atle.no
Skype: atleschie
Twitter: @atleschie