Oslo
22.07.11

♥ O ♥ S ♥ L ♥ O ♥
Håper alt er bra med alle kjente og kjære.

23 har sagt hva de mener om “Oslo
22.07.11”

 1. 2011 i tittelen… 2. Takk, kjære venn. 3. Utrolig flotte, men triste bilder! 4. Fantastiske bilder. Takk for at du setter et litt annerledes lys på det. 5. Sterke bilder.. #OSLOVE 6. Du har klart å fange detaljene som gjør bildene så levende og sterke. 7. Veldig gode bilder, du burde sende bildene inn til VG/Dagbladet osv! 8. Sterke bilder 9. Et bilde sier mer enn tusen ord. De var virkelig bra. Er det greit om jeg låner ett eller to til bloggen min, med kildehenvisning til deg? :) 10. fantastiske bilder i en utrolig trist setting. Du er en dyktig fotograf ;)

  <3 Oslo <3 11. Tusen takk for snille ord.

  Helene:

  Nederst på siden står det:
  This work by Atle Richter Schie is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 3.0 Norway License.

  Med andre ord; Ja, bruk gjerne bildene! ;) 12. Utrolig flotte og sterke bilder! Sender varme tanker til alle pårørende! <3 13. Måtte vi ikke være værre.Mannen er syk og det syke må ikke fordømmes for ugjerninger de ikke «vet» om, bare hjelpeapperatet må, og kan styrkes FØR slike ting skjer…Mannen er ikke feig! Mannen er syk!

  All sykdom har en grunn! Norge, vi MÅ skjerpe oss, vi må være medmennesker, hjelpe hverandre, slutte å fordømme andre eller snakke dritt om andre, vi må være til stede for hverandre, sette pris på hverandre, ikke kaste stein i glasshus. Noen har sikkert sett dette, noen har sikkert trekket seg unna, FØR de turde å melde fra…. VI har alle ett ansvar»Det er ikke mine eller dine barn, det er VÅRE barn».Han MÅ ha vært syk, han MÅ ha vært skadeskutt, selv om det ikke unskylder skaden og lidelsen han har gjort.Tragedien er ett faktum.Tragedien er fryktelig , ja tragisk.

  Derfor kan vi andre, som medmennesker, gjøre noe med dette i fremtiden, bare å være der for vennen vår, naboen, den bekjente……Ennda vet vi ikke alt.

  Enda fordømmer vi alt.Vi må holde sammen, slik vi fra Norge er best til:-)

  Varme tanker til de som har mistet sine kjære….

  Oslo blør…… 14. These pictures are amazing. Thank you for providing a different point of view. 15. Gode, sterke, triste bilder… Tusen takk 16. sterke, men virkelig gode bilder. takk

  <3 17. Flotte bilder!
  Var godt og se en slik side om man skal si det slik også istede for alle bildene som florerer i vg og andre aviser. 18. Øynene til han brannmannen sier alt!
  Dette er en dag med engler og demoner!

  Takk for at vi har dem! 19. Mit hjerte og tårer gå ud til dem, der berøres af denne meningsløse og afskyelige terrorhandling. 20. flotte bilder av en tragisk hendelse 21. Helt nydelig bilder fra en utrolig stygg dag i Norges historie. 22. «To say he abused the situation is just reckless and mean.» Yes, he abused the situation, it’s a fact. There’s no denying in that otherwise there would be no pictures. But it is not the «abusing» itself what is the point, there’s nothing wrong in that Per ce, it’s about nuances in between.

  Was he heartless and calculating and did he benefit for taking those pictures? No, he did not. There’s nothing wrong in moral point of view on these pictures, some of them are pretty nice. It’s just about the ethical issues people are very prone to react when the situation is still «on» and people are still shaken to the bone what happened.

  If you ask me I would have wait just a week or two before putting these online ;). It’s just the nuances and my two cents.. 23. du er fantastisk atle.. dette er virkelig de flotteste bildene jeg har sett av terrordagen. du må aldri slutte å være fotograf!Har du noe å si..?

« Kaizers OrchestraOslo
25.07.11 »Om Atle

Jeg er Atle Richter Schie, AD og Daglig leder i det bitte lille reklamebyrået dott kommunikatører, samt den heldige eier av siden du befinner deg på, atle.no. Jeg lever og ånder for gode ideer og fotografi, men er også svært entusiastisk for i overkant mange andre ting.

På denne siden vil du finne en lang rekke med bilder fra roughly nyttår 2010 og fram til 2012;. Det finnes jo mange bilder fra før den tid, men de blir jeg pent nødt til å finne et annet sted å plassere.

Kos deg!

Kontakt

Telefon: 996 99 105
E-post: post@atle.no
Skype: atleschie
Twitter: @atleschie