Le Corps Mince de Françoise @ by:Larm


2 har sagt hva de mener om “Le Corps Mince de Françoise @ by:Larm”

  1. det ser ut som du er en fantastisk fotograf :) hva slags kamera er det du bruker?  2. Tusen takk! :) Jeg har et Nikon D300S som hus, men det er mer objektivene det kommer an på. Jeg bruker ofte fastoptikk (så man ikke kan zoome ut og inn) på 35mm, 50mm og 85mm. En 10-20mm vidvinkel er også en god venn når det skjer mye. Brukte sistnevnte mye etter bombingen igår.Har du noe å si..?

« Evacuate The Dancefloor @ Fisk&ViltHighway of Light »


Om Atle

Jeg er Atle Richter Schie, AD og Daglig leder i det bitte lille reklamebyrået dott kommunikatører, samt den heldige eier av siden du befinner deg på, atle.no. Jeg lever og ånder for gode ideer og fotografi, men er også svært entusiastisk for i overkant mange andre ting.

På denne siden vil du finne en lang rekke med bilder fra roughly nyttår 2010 og fram til 2012;. Det finnes jo mange bilder fra før den tid, men de blir jeg pent nødt til å finne et annet sted å plassere.

Kos deg!

Kontakt

Telefon: 996 99 105
E-post: post@atle.no
Skype: atleschie
Twitter: @atleschie