Highway of Light

3 har sagt hva de mener om “Highway of Light”

  1. Haaaallo, og takk for sist!
    Har kikket på bloggen og bildene dine. Veldig mye bra – jeg er imponert!
    Sjåast på torsdag ;>  2. Gode gamle Drammensveien..  3. Har løpt over der et par ganger oppigjennom årene.Har du noe å si..?

« Le Corps Mince de Françoise @...Flight »


Om Atle

Jeg er Atle Richter Schie, AD og Daglig leder i det bitte lille reklamebyrået dott kommunikatører, samt den heldige eier av siden du befinner deg på, atle.no. Jeg lever og ånder for gode ideer og fotografi, men er også svært entusiastisk for i overkant mange andre ting.

På denne siden vil du finne en lang rekke med bilder fra roughly nyttår 2010 og fram til 2012;. Det finnes jo mange bilder fra før den tid, men de blir jeg pent nødt til å finne et annet sted å plassere.

Kos deg!

Kontakt

Telefon: 996 99 105
E-post: post@atle.no
Skype: atleschie
Twitter: @atleschie